BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby slott

Rävsnäsvägen 60

  • 3 rum och kök
  • 84.5 kvm
  • Såld
  • 1638
  • 624
  • 3144
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo högst upp i huset? Vill du gärna även ha en balkong och helst i västerläge? Vill du dessutom bo med garage och övernattningslägenhet och gym föreningen?  Då har du hittat rätt!

 Vid en grönskande gård med en lekpark hittar du denna  drömlägenhet om 3 rok som kan bli 4 rok.

Lägenheten är en dröm för dig som letar efter en bostad högst upp i huset och ett soligt västligt läge. Här kan du luta dig tillbaka på balkongen och njuta av förstklassig utsikt och en oas av sol  från ca 12-13 till ca 20 sommartid. Här har du möjlighet att med en kaffekopp i handen se över dina barn när de leker på gården. I bostaden möts du av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. 

 Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang, här erbjuds även mycket gott om förvaringsutrymme. 

 Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. 

 Om du behöver ett extra rum kan du dela av matplatsen och göra ett sovrum med fönster, du kan eventuellt även optimera planlösningen genom att öppna upp dörröppningen mellan kök och vardagsrum för en mer öppen och social planlösning. Kontakta byggnadskonstruktör för att undersöka väggen och ansök alltid om godkännande från styrelsen innan du tar ner väggar. 

Föreningen har endast ca 3024kr per kvm lån enligt senaste årsredovisning samtidigt som de har de stora renoveringarna i fastigheten bakom sig och dessutom äger marken.  Kabel- TV ingår i den redan låga avgiften. Garage och p-platser ger även intäkter till föreningen vilket är bra för föreningens ekonomi. På föreningens gård finns utemöbler. Där det går att  bjuda in familj och vänner på kalas, kräftskivor och grillning med egen grill. Det här är hem för minnesvärda sällskapliga stunder med nära och kära.

Det här är sannerligen ett drömboende med stor charm och hög trivselfaktor. Bara att flytta in och njuta i charmiga Örby slott. Varmt välkommen på visning!

 

- Kan göras om till 4 rok
- Barnvänliga omgivningar
- Närhet bussar och pendeltåg
- Välskött förening

-Gratis parkering i området

 

VARDAGSRUM
Stort och trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Breda  fönsterpartier med  fönster ut mot den grönskande gården. Sol från bästa solläget skänker skänker en behaglig känsla i vardagsrummet, största delarna av dagen. Ekparkett på golvet, målade väggar och en tapetserad fondvägg. 

BADRUM
Stambytt badrum med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av vägghängd WC och handfat i vitt porslin med tillhörande underskåp samt badkar, handdukstork, väggskåp och spegelskåp.

KÖK
Köksluckor i klassiskt vitt med förvaring om båda sidor om köksgången. Köksutrustningen består av fullhöjd kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll samt en spisfläkt. Väggen mot vardagsrummet kan  tas ned för att omvandla utrymmet till ett kök med öppen planlösing mot vardagsrummet. Se alternativ planlösning

SOVRUM 1 & 2 
Två rofyllda sovrum utan insyn. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns garderobsvägg i båda rummen. Ekparkett och tapetserade väggar.  

BALKONG
Utmärkt balkong under tak i bästa sydvästläge. Verkligen en plats att njuta på och med en värmare blir det verkligen ett extra rum under tidig vår och höst.

HALL
Hall med bra med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderobsvägg. 

GÄST-WC

Stambytt gäst-wc med vitmålade väggar och klinkergolv. Enhetligt likadant klinkergolv som i de övriga våturymmena.  Vägghängd WC och handfat o vitt porslin och spegel.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till badrummet finns en egen tvättstuga med tvättmaskin, tortumlare och en tvättho.  Vitmålade väggar och klinkergolv.  Här finns även ett skåp. Det finns  också separat tvättstuga i föreningen t i anslutning till port 34 samt 64.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett  förråd med nyttjanderätt på entreplan om ca 5 kvm. 

Vid entrén vid ingången till den aktuella porten finns ett cykelförråd till höger och ett förråd till vänster

 Skyddsrummen finns några portar ifrån. 

 Gymmet ligger höger när man kommer ut från porten ca 75 ifrån bostaden. Där ligger även övernattningslägenheten. 

 Garaget ligger i en av huslängorna på innergården ca 100 m från bostaden.