BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Birkastan

Tomtebogatan 34 B

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 4.600.000 kr / Såld
  • 1003
  • 13630
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till drömlägenheten med radhuskänsla i hjärtat av Birkastan! Denna exklusivt nyproducerade lägenhet från 2020 kommer definitivt att förföra dig från första stund. Med sin tilltagna takhöjd kombinerat med de ljusa ytskiten samt den optimala planlösningen och egen entre erbjuds ni här en unik upplevelse av lyx och bekvämlighet.

Lägenheten på Tomtebogatan 34 är mer än bara ett hem – det är en plats att trivas på och njuta av. Med fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär blir varje dag en ljus och inspirerande upplevelse. Du kommer snabbt att känna dig hemma i detta lugna och fridfulla boende mitt i stadens hjärta.

Direkt när du kliver in i lägenheten så finns en harmonisk och social atmosfär i en öppen planlösning, perfekt för umgänge med familj och vänner. Med generösa utrymmen och noggrant utvalda material av högsta kvalitet strålar detta moderna utrymme med stil och elegans. Dessutom erbjuder lägenheten bekvämligheter utöver det vanliga. Den moderna designen kombineras med praktiska detaljer såsom integrerade vitvaror och smart förvaring där hela takhöjden nyttjas, vilket ger dig ett välorganiserat och funktionellt utrymme. Ägarna har även investerat i en köksö för att skapa en naturlig matplats där det blir mängder av socialt umgänge. 

Tomtebogatan 34 är belägen i ett område som erbjuder ett rikt utbud av kultur, nöjen och shopping. Här har du nära till allt du behöver för att leva det bekväma stadslivet. Med goda kommunikationsmöjligheter är du även nära tillgång till kollektivtrafik och har enkel tillgång till stadens puls.

Missa inte chansen att bli ägare till denna enastående lägenhet. Det är inte bara ett hem utan en möjlighet att leva din dröm i hjärtat av Stockholm. Kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva denna unika bostad med egna ögon. Välkommen till ditt nya hem!