BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 7, NB

  • 2.5 rum och kök
  • 53 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
  • 1595
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade bostad med 1-2 sovrum beroende på behov. Bostaden har högt i tak (2,8m) och stora fönsterpartier som skapar en underbar rymd och härligt ljusinsläpp. Härtill finns utgång till en härlig avskärmad uteplats om 16 kvm som sommartid förvandlas till en grönskande oas. Här kan man med fördel njuta av solen hela eftermiddagen ostört med plats för både loungemöbler och långbord när det stora sällskapet kommer på besök. 

Lägenheten är väldisponerad och ligger med ett lugnt läge mot föreningens innergård. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen social planlösning som man med enkelhet kan möblera efter behov. Perfekta förvaringsytor via rymliga garderober och en platsbyggd garderobsvägg, ändå upp i tak. 

Bostaden är registrerad och ursprungligen en 2:a men ombyggd till 3:a med två mindre sovrum. Passar perfekt för barnfamiljen eller som arbetsrum. Bostaden kan med enkla medel konverteras om till sin ursprungliga planlösning som en luftig 2:a med stort sovrum. 

Bostaden är i toppskick med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna har ljusa harmoniska färger. 

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi i bästa läge. På Sturehillsvägen har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. Både nya Sjöviksskolan (F-9) och Årstadalsskolan (F-6) ligger precis bakom knuten och nås utan att passera vägar. Förskolorna finns närmare än så, på samma gata finns 3st populära förskolor. Utanför porten finns fotbollsplan och en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Uteplats 
Bostaden har utgång till stor (16kvm) och solig uteplats som är både avskärmad och inramad av grönska. Här kan man med fördel av solen med plats för det stora sällskapet med både loungedel, solstolar och matplats.  

Vardagsrum 
Rymligt vardagsrum med underbart ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. Rummet har gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Härifrån nås även den stora uteplatsen. 

Trevligt kök
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppning till vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med vitt kakel ovanför praktiska arbetsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, hälll, spisfläkt och inbyggd ugn.

Sovrum
Bostaden är registrerad och ursprungligen en 2:a men ombyggd till 3:a med två mindre sovrum. Passar perfekt för barnfamiljen eller som arbetsrum. Bostaden kan med enkla medel konverteras om till sin ursprungliga planlösning som en luftig 2:a med stort sovrum. 

Badrum 
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv som bryter på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av toalett, spegelskåp, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. I badrummet finns även en tvättmaskin med kombinerad torktumlare med praktisk bänkyta med förvaring ovanför. 

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns perfekta förvaringsytor via flera garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.