BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Marviksvägen 12, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 64.5 kvm
  • 4.320.000 kr / Såld
  • 1615
  • 1001
  • 1080
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Möjlig trea!
Varmt välkommen till denna stilrena tvåa med ett härligt gavelläge på mysiga Marviksvägen 12. Här bor du i en välplanerad lägenhet med hög standard och fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett perfekt val för dig som söker en helt inflyttningsklar lägenhet.

Smakfullt, fullutrustat kök med generös matplats intill fönster. Den sociala, öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna gör köket ljust och luftigt och inbjuder till härliga middagar. Från vardagsrummet når du den mycket inbjudande balkongen i härligt söderläge. Stilrent helkaklat badrum med golvslingor under det matchande klinkergolvet. Här finns även tvättmaskin/torktumlare med praktisk bänk och förvaring ovan, wc, dusch, handfat samt badrumsskåp. Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng och övrig möblering samt bra förvaring via flera garderober. Hall med god plats för avhängning och ett rymligt förråd. 

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstatorg, Gullmarsplan och Årstaskogen!




- Inbjudande gaveltvåa
- Möjlig minitrea
- Generös balkong med mycket sol
- Stilrent badrum med tvätt/tork
- Stora fönsterpartier
- Stort sovrum med garderober.
- Föreningen äger marken
- Garage och parkeringar finns i föreningen
- Lugnt och tyst läge
- Cykla till Södermalm på ca 10 minuter
- Närhet till natur, bad, båtklubb samt promenadstråk

Allmänt om området
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.