BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Dellensvägen 26

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • 3.475.000 kr / Såld
  • 2168
  • 1845
  • 2792
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välkommen till Dellensvägen 26 i Årsta - ett fantastiskt hem som erbjuder en lyxig och modern livsstil. Detta hem har genomgått en omfattande renovering och bjuder på en rad imponerande detaljer och bekvämligheter. När du kliver in i lägenheten möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en känsla av rymlighet och gemenskap. Det stilfulla köket erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla dina matlagningstillbehör. Här kan du enkelt tillaga smakfulla måltider samtidigt som du socialiserar med familj och vänner i det angränsande vardagsrummet. Lägenheten har ett rymligt sovrum som erbjuder gott om plats för en avkopplande och fridfull sömn. Det finns också ett mindre rum som idag används som barnrum, perfekt för den som har en liten familj eller behöver ett extra utrymme för arbete eller hobby. En av höjdpunkterna i lägenheten är den mysiga balkongen som ger dig möjlighet att njuta av en lummig atmosfär. Här kan du koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller varför inte äta middag utomhus på varma sommarkvällar. Balkongen blir en oas av lugn och ro där du kan andas in frisk luft och njuta av naturen. Det stora badrummet är elegant och modernt, utrustat med en rymlig dusch, tvättmaskin och gott om förvaringsutrymme. Här finns allt du behöver för att göra din dagliga rutin enklare och mer bekväm. Observera att bostaden disponeras som 3 rok men är enligt lägenhetsförteckningen 2 rok.

Dellensvägen 26 i Årsta erbjuder en unik möjlighet att bo i en topprenoverad bostad med enastående detaljer och bekvämligheter. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av en modern livsstil.

- Renoverat Kvikkök
- Originaldetaljer
- Genomgående enstavsparkett
- Mycket bra förvaring
- Källarförråd
- Balkong i högt och fritt läge
- Gedigen bostadsrättsförening 
- Mycket bra kommunikationer
- Mycket populär adress

Balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong som vätter mot Årstavikens lummiga naturreservat. 

Allmänt om området
I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter och till centralen på ca 30 min. Det är dessutom promenadavstånd till tunnelbanan (Enskede Gård, Globen och Gullmarsplan).