BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stuvsta - Huddinge

Vattentornsvägen 3

  • 5 rum och kök
  • 113 kvm
  • 6.750.000 kr / Såld
  • 4474
  • 1672
  • 6827
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till en stor rymlig mycket gediget byggd enplansvilla med källarplan inklusive ett stort tvåbilsgarage i ett mycket populärt område på en lugn återvändsgata helt utan genomfartstrafik. Villan har en imponerande totalyta om hela 226 kvm, 113 kvm boarea och 113 kvm biarea fördelat på fem rum och kök på entréplan samt ytterligare rum, tvättstuga, garage mm på källarplan.
Villan är högt belägen och ligger på bekvämt gångavstånd till Stuvsta centrum med diverse butiker, pendeltåg och busslinjer.

Entréplan
När ni kliver in i villan har ni till höger om hallen nästan direkt ett stort rymligt vardagsrum i vinkel med fönster i tre väderstreck och utgång till en trevlig trädäckad uteplats under tak i härligt söderläge. Här finns en braskamin för mysiga stunder. Lägg speciellt märke till det fina ekparkettgolvet i originalskick. För den som behöver ytterligare ett sovrum passar det alldeles utmärkt att dela av vardagsrummet. Se alternativ planlösning. På entréplan finner ni också två bra sovrum, ett badrum där det tidigare stått en duschkabin, ett kök i lite äldre men välhållet skick med matplats samt ett stort allrum med utgång till en mindre uteplats i österläge där man kan avnjuta frukosten varma dagar. För den som behöver ytterligare sovrum så kan man dela av allrummet till allrum och sovrum, se alternativ planlösning.
Man kan alltså om man behöver lätt bygga om till sex rum och kök med 4 rymliga sovrum.

Källarplan
Går man ner en trappa så kommer man till källarplan. Här möts man först av ett större rum som passar alldeles utmärkt till gillestuga, ungdomsrum, spelrum eller …. Ja, det är bara fantasin som begränsar. Här finns också en praktisk toalett med wc och handfat. Vidare finner ni pannrummet där bergvärmepumpen står. Tidigare fanns oljetanken här så det är gott om plats för förvaring. På källarplan finns också tvättstuga, torkrum, bastu och matkällare. Men det som många kanske tycker är bäst är det stora tvåbilsgaraget med fjärrstyrda garageportar. Ett eldorado för den som vill ha sina bilar väl skyddade, kanske meka med bilar eller motorcyklar. I direkt anslutning till garaget finns också en carport för två bilar.
Källarplanet har två ingångar från tomten så det kan finnas bra möjlighet att skapa en uthyrningsdel.

Tomt
Tomten är något kuperad men har också rymliga plana delar så för den som vill ha t.ex. studsmatta finns det gott om plats. Den bakre delen av tomten ligger högt i förhållande till sin omgivning så här är det minimalt med insyn. På tomten finns det fruktträd, bl.a. ett familjeäppelträd med flera äppelsorter. Framför carporten kan man på uppfarten parkera ytterligare två bilar.

Denna fina villa måste ni uppleva på plats!