BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västberga

Dansbanevägen 12, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 56 kvm
  • 3.275.000 kr / Såld
  • 240
  • 2599
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en renoverad trea med harmonisk balans av modernt och kombination av funkis charm. Bostaden har allt ni önskar er;  Stilrena materialval, perfekt planerad och balkong i lummigt läge. Föreningen äger marken. Närhet till vackra grönområden, lekparker och kommunikationer. Snabbt tillträde för den som önskar!

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generöst fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel och bokhyllor. Från vardagsrummet når ni bostadens mysiga balkong. Balkongen är rymlig och en perfekt oas för middagar.

Renoverat kök som går i vitt har fint matchande mörk bänkskiva. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och bra förvaring tack vare utdragbara lådor. De välplacerade överskåpen ger köket en luftig känsla utan att kompromissa med förvaringsutrymmet. Här finns det gott om plats för ett matbord vid fönstret för minst 4-6 personer. 

Lägenheten har två rymliga sovrum som ligger i varsin ände av lägenheten. Ena sovrummet ligger lugnt belägen mot skogsparti. Båda rummen har gott om plats för säng, sängbord och förvaring. Ett av rummen har redan bra förvaring tack vare flertalet garderober. 

Hallen är mycket välkomnande och här finns det goda avhängningsmöjligheter. Bra hallösning med inbyggda garderober i original. Här finns det gott om plats för att ställa barnvagnen. Invid hallen finner ni bostadens stilrena och lyxiga nyrenoverade badrummet som går i mörkare kakel. Badrummet är utrustat med WC, duschdörr i glas, handfat med matchande badrumsskåp samt toalett. 

Denna lägenhet får ni inte missa, välkomna!