BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 105, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 4.015.000 kr / Såld
  • 3486
  • 323
  • 3674
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad trerummare (möjlig 4:a) med högt gavelläge och utsikt!

Varmt välkomna till denna ljusa gaveltrea med fantastisk utsikt. Här erbjuds möjlighet att med små medel få få till ett extra sovrum. Lägenheten är mycket ljus, har fina golv och genomgående varsamt uppdaterad. Smarta lösningar för total maximering av bostadsytan. Köket är stilrent och fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, micro i bekväm arbetshöjd, spishäll, ugn och fläkt. Bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter i över och underskåp. Köket har en halvöppen planlösning mot matrummet som lämpar sig ypperligt vid sociala sammanhang. Här finns även plats för stort matbord med stolar för de härliga familjemiddagarna. Har man behov av ett extra sovrum går det med enkelhet att sätta upp en vägg. Från matrummet nås den inglasade balkongen med plats för bord och stolar samt växter. Balkongen blir till ett extra rum tack vare inglasningen och här kan ni njuta av kvällssolens strålar.

Vardagsrummet är rymligt med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Plats för både soffgrupp och matsalsbord utan att det känns trångt. Lägenheten har två bra sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel. Stambytt badrum med dusch med glasvägg, vägghängd wc, kommod och badrumsskåp med spegel ovan. Välkomnande hall med garderob för avhägning samt ett rymligt förråd för ytterligare förvaring samt mycket praktiskt med en tvättmaskin. Nuvarande ägare disponerar två förråd, ett på på vinden och ett i källaren.

Här bor du i en stabil förening med låg belåning. Föreningen är hjälpsam och tillgänglig för sina medlemmar. Barnvänligt område med fin innergård med bla grillmöjligheter. Precis intill byggs en ny park, Västendaparken som många av de boenden ser fram emot. Perfekt för barnfamiljen. Nära till Årsta torg med butiker och restauranger och friluftsliv i Årstaskogen. Snabba kommunikationer till innerstan, Gullmarsplan och Årstaberg med tvärbanan bara någon minut bort.

 

 

- P-plats ingår
- Smakfullt renoverad 
- Möjlig 4:a
- Ljus lägenhet
- Gavelläge
- Inglasad balkong i västerläge
- Kvadratsmart boende
- Låg belåning per kvm (3816 kr)
- Västendaparken bakom huset, byggs med bl.a. studsmatta, pulkabacke och utegym
- Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd och en matkällare
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Linde/Valla Torg tvärbanestation en kort promenad från lägenheten
- Årstaberg med pendeltåg och tvärbana inom 10 min från lägenheten
- Direkt bussförbindelse (nr 164) till Södermalm
- Buss 144 till Gullmarsplan och Älvsjö
- Årsta torg med bibliotek, Folkets hus, bio, gym, caféer, affärer, teater och restauranger inom bekvämt gångavstånd.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.