BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fredhäll

Atterbomsvägen 38

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 5791
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade pärla med härligt och ljust läge högt upp i huset på våning 3 av 4 med balkong som ramar in en spektakulär morgonsol. Här finner ni en optimalt planerad 2a om 43 kvm. Ljusa ytskikt och generös takhöjd med stora fönsterpartier karaktäriserar denna lägenhet.

Kliv in i en hallen som erbjuder plats för avhängning. Helkaklat badrum med badkar. Det öppna köket har mycket bra förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av en gasspis, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys samt en diskmaskin.

Vardagsrummet är även det väl tilltaget med gott om plats för soffa och matplats. Här finner du även förvaring i två djupa inbyggda garderober med överskåp.

I sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och det finns även gott om plats för förvaring. Från sovrummet kliver man rakt ut på den rymliga balkongen i östläge med morgon och förmiddagssol, på sommarhalvåret är det möjlighet att möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan om ca 4 kvm.

Lägenheten är belägen nära vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har stabil ekonomi.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut - tillträde omgående möjligt!

- Välplanerad pärla högt upp i huset med härlig utsikt över vatten och takåsar!
- Stor balkong med östläge vilket innebär sol hela förmiddagen
- Stort sovrum med plats för en dubbelsäng samt förvaring
- Gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober i hallen och källarförråd
- Stabil Brf med god ekonomi och gemensam takterass med möbler, grill och häftig utsikt!
- Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför