BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 34, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.730.000 kr / Såld
  • 3059
  • 596
  • 3546
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA I EFTERTRAKTADE LM-STADEN!

Här erbjuds ett hem i lugnt och avskilt läge med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats med känsla för stil och finness. Köket renoverades med nylackerade luckor 2023 och är utrustat med glashäll, fläkt, ugn och kombinerad kyl/frys. Invid köket finns gott om plats för matbord. Vardagsrummet är i generös storlek med gott om plats för både soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. Sovrummet är beläget i avskilt läge mot föreningens lummiga innergård, här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Bostaden har nyligen ytskiktsrenoverats med väggar målade i sobra kulörer och vacker fiskbensparkett i laminat. Helkaklat badrum från stambytet och gott om förvaring genom inbyggda garderober i original. I hallen finns klinkergolv och säkerhetsdörr.

Lägg därtill en stor och stabil förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen så som hobbyrum, tre övernattningslägenheter, festlokal, bastu, tvättstuga samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad nås även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

En bostad väl värd att uppleva - Varmt välkomna på visning!