BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 43

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld
  • 2961
  • 1312
  • 1439
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna etage 2:a med ostört läge högst upp i huset intill Järlasjön, vackert burspråk och modernt kök & badrum!

Här bor du med badrocksavstånd till badbryggan och närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. 

Du välkomnas in i en rymlig hall med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Vidare in i bostaden finns köket med vita släta luckor,  stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i trä. Vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt, induktionshäll och fläkt i rostfritt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket rymmer matplats fr 4-6 personer i vackert burspråk med lummig utsikt över Järlasjön. Vardagsrummet har högt i tak och rymmer soffgrupp och tv-möbel. Här finns två härliga takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp utan insyn. Sovrummet ligger en trappa upp och även har slås man av ljuset från takfönstren. Bra förvaring i klädkammare samt plats för arbetshörna och dubbelsäng. Badrummet ligger på nedre plan och har kakel i vitt och mosaik i brunt. Här finns snyggt badkar med takdusch, toalett, handfat med kommod i vitt, stor spegel, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk. Hela bostaden har vackert mörkt golv, målade väggar och ligger skyddat utan insyn från alla rum med vacker utsikt.

Föreningen har mycket god ekonomi med en kvm/belåning om endast 3618 kr (2021). Föreningen amorterar extra på sina lån och underhåller fastigheterna för framtiden.

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.