BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 23, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Alphyddevägen 23 - en fantastisk 77kvm stor trea belägen på sjätte våningen. Den här lägenheten är en pärla i centrala Sickla! Bekvämt belägen högt upp i huset med fönster i två väderstreck som ger ett ljust och luftigt intryck. Med en utsikt över en mysig innergård och en balkong med utsikt över Sickla och Hammarbybacken, kan du njuta av vackra solnedgångar och imponerande utsikt från bekvämligheten av ditt eget hem.

Köket är delvist renoverat; med nya köksluckor och kaklat stänkskydd. Maskinparken är komplett och med gott om utrymme för att bekvämt laga stormåltider till vänner och familj. Sovrummen är rymliga och har rikligt om plats för sovrumsmöblemang och förvaring.

Alphyddevägen 23 är perfekt belägen med närhet till allt du kan tänkas behöva - från shopping och restauranger till naturspår och rekreationsområden. Med en mängd olika kollektivtrafikalternativ tillgängliga i närheten, kan du enkelt ta dig runt staden och upptäcka allt som Sickla och Stockholm har att erbjuda. Detta görs bara bättre av att föreningen Barrträdet är en exceptionellt välskött förening med en belåning på endast 1599kr/kvm.

Denna lägenhet är en dröm som går i uppfyllelse för den som söker en rymlig, central och högt belägen bostad med fantastisk utsikt och allt man kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Tveka inte att höra av dig och boka en visning för att själv få uppleva allt som Alphyddevägen 23 har att erbjuda!

Kontakta mäklare Adam Stephani för mer information!