BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 102, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 82 kvm
  • 6.295.000 kr / Såld
  • 5381
  • 403
  • 6228
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till det ultimata boendet på Kvarnholmen - en helt nyproducerad 4:a med en fantastisk vattenutsikt mot Svindersviken. Den här exklusiva bostaden har allt du kan önska dig och mer därtill. 

Bostaden ligger direkt på Kvarnholmens södra sida och här ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör Peab plats för flera nya hem. Solhatten är den andra etappen på Kvarnholmsterrassen och här byggs det 66 lägenheter. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation.

En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla i innerstans absoluta närhet. När man sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo endast ett stenkast från Stockholms innerstad.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober samt en väl tilltagen klädkammare.

Vidare in i lägenheten möts du av en öppen planlösning och stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger dig en spektakulär utsikt över vattnet. Den moderna designen och högkvalitativa materialvalen skapar en lyxig känsla. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet för stora middagsbjudningar.

Köket är utrustat med toppmoderna apparater och ger dig gott om utrymme att laga mat och umgås med familj och vänner. Här finns vita luckor från Vedum och bänkskiva i laminat. Köksutrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn samt induktionshäll.

Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger i västläge. Här får man plats med sittgrupp och gröna växter. På din balkong kan du njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin med utsikt över vattnet och den trevliga innergården.

Bostaden har tre generöst tilltagna sovrum. Samtliga sovrummen rymmer enkelt större säng och bra förvaring. Sovrummen ligger mot den lugna innergården utan gångstråk.

Bostaden har två badrum med fint klinker i skärgårdssvart kulör och kakel i vit kulör. Utrustningen består av wc, dusch, handfat. I det lite större badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.

Läget på Kvarnholmen är idealiskt för dem som söker ett lugnt och naturnärt område, samtidigt som du har närhet till stadens puls och allt det har att erbjuda. Du har tillgång till utmärkta kommunikationer, restauranger och shoppingmöjligheter i närheten.

Det här är verkligen en unik möjlighet att bo i en av Stockholms mest eftertraktade områden. Missa inte chansen att göra denna fantastiska bostad till ditt nya hem!

Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solhatten/

Bostaden säljs på ritning, därav finns inga visningar. Kontakta mäklaren för mer information. Tillträde är tänkt 2023-11-30.