BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 12D, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • 8.050.000 kr / Såld
  • 7926
  • 403
  • 3346
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade fyrarumslägenhet i gavelläge med en spektakulär havsutsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaring. Du känner både havsdoften och hör även det rofyllda havsljudet som befinner sig precis utanför balkongerna på båda sidorna av lägenheten!

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i Stockholms mest unika projekt som uppförts på en pir rakt ut i vattnet. Här finner ni två stora balkonger, en inglasad balkong på hela 17 kvm mot Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården, och en om 10,5 kvm med bergsutsikt över Finnberget och Kvarnholmen, därtill finns här ett 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från ena balkongen.

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj.

Från vardagsrummet når man kungsbalkongen om 17 kvadratmeter med gott om plats för dubbla sektioner av möblemang samt med en magisk utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Här kan man grilla med gasol- och el-grill. Balkongen går längs hela fasadväggen vilket skapar en fantastisk modern, stilren och spännande arkitektur helt i glas. Inglasningen är helt öppningsbar och här har du eftermiddags- och kvällssol.

Köket är mycket lyxigt, stilrent och stort med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum, perfekt för stora middagsbjudningar. Vitvarorna består av induktionsspishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro med grillfunktion, fläkt, tystgående diskmaskin, självavfrostande kyl och frys, avfallskvarn i diskho. Köket från Vedum har 15 års garanti och alla vitvaror är från Electrolux. Infällda och dimmerstyrda LED-spotlights under överskåpen, samt i vitrinskåpet.

Stort och exklusivt badrum med dimmerstyrda och infällda spotlights i taket samt digitalt justerbar golvvärme samt en separat gäst wc.

Bostaden har även tre rymliga sovrum med bra möbleringsmöjligheter. Från masterbedroom når du bostadens andra balkong om 10,5 kvadratmeter. Balkongen ligger i ett lugnt och harmoniskt läge med bergsutsikt över Finnberget och Kvarnholmen. Balkongen är inredd med en snyggt matchande trätrall, och har därtill belysning samt eluttag. Här kan man grilla med gasol- och el grill. Alldeles intill balkongen når man förrådet som är 4 kvm stort. 

Lägenheten är belägen på andra våningen vilket skapar en enastående känsla i bra nivå med havet. Välkommen på visning

- Fri utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården!
- Gavelläge med fönster i 3 väderstreck!
- 17 kvm balkong med havsutsikt som har eftermiddags/kvällssol!
- 10,5 kvm balkong med bergsutsikt över Finnberget, Kvarnholmen och vattendrag som har förmiddagssol!
- Öppen social planlösning!
- Badrum samt separat gästtoalett!
- Bostaden har genomgående snygg vitpigmenterad askparkett från Kährs och vitmålade väggar!
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!