BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Kallforsvägen 28

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 2.400.000 kr / Såld
  • 2557
  • 1301
  • 3704
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en charmig bostad! Lägenheten har en optimal planlösning med tre väderstreck, rikligt med förvarings utrymmen och en fantastisk förening med låg månadsavgift.

Och så läget! Här bor ni nära allt. Bandhagen har rikligt utbud med service och kommunikationer (Bandhagens Centrum, T-bana mm.) även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boulebana. För den mer frilufts intresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.

Varmt välkommen till Kallforsvägen 28!
- Den bästa föreningen i området (A), med en låg belåningsgrad på endast ca 3300 kr/kvm.
- Låg avgift!
- Hörnlägenhet
- Lägenheten är belägen mot Bandhagens två bästa innergårdar. Skyddade lekparker med grillmöjligheter.
- Lättmöblerade rum
- Rikligt ljusinsläpp från tre väderstreck.
- Optimal planlösning.
- Rikligt med förvaringsutrymmen.
- Praktiskt och luftigt badrum som enkelt kan göras om till större.
- Två stora externa förråd. Ett rymligt förråd bredvid huvudentrén på ca 2 kvm och ett källarförråd på ca 5 kvm.
- Stambytt 2002-2004
- Föreningen disponerar även 49 garageplatser, 116 st parkeringsplatser med el alt. gratis parkering finns på samtliga huvudgator i föreningen, inkl. 7-dygnsparkeringar.
- Gemensamma utrymmen: cykel-/ barnvagnsförråd, tvättstuga, föreningslokal, övernattningslägenhet, 2 st hobbyrum och flera uteplatser med grillmöjligheter.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikliga kommunikationer, Bandhagens T-bana (20m) bort, och gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 17 min. Flertalet busslinjer som 173 och 161 tar du dig till Älvsjö station på 10 min .
- Rikligt serviceutbud, Bandhagens C finns en fräsch matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, flertal restauranger, sushi(Rekommenderas), Kebab/ Pizza, gatukök(Rekommenderas), husmans kost och populära Café Chateau (Rekommenderas), apotek, hunddagis mm. 

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda avhängnings möjligheter via  hattylla samt lägenhetens walk in closet. 

Sovrum – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönster mot det lummiga och som ger bra med morgonljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober, skåpsluckor och klädförråd. Vitlaserat parkettgolv och väggar färgade med Stockholms vit. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt över innergården
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett fönsterparti och som ger god ljusinsläpp och härlig fri utsikt. Här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Vitlaserat parkettgolv och vita väggar. 

Kök/ Matplatsdel – Stort och funktionellt
Stort renoverat kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring via köksluckor och praktiska arbetsytor . Köksutrustningen består av kyl/ frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och ugn . Köket har ett trevligt burspråk med matplats för ca 4-6 personer. Vitlaserat parkettgolv och vita väggar. 

Badrum & WC  Trivsamt och luftigt
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med hela vita kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av badkar med dusch, wc, vattenburet element/ handdukstork, tvättmaskin, handfat och spegelskåp.Trevligt ljus-/ luftinsläpp via fönster.

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö.
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av växtligheten på innergården och fina vädret.

Walk in Closet – Optimal med förvaring
I hallen ligger ett stort förråd där man kan få plats med mycket kläder samt andra föremål i både stort som smått.

Övrigt
Två stora externa förråd. Ett rymligt förråd bredvid huvudentrén på ca 2 kvm och ett källarförråd på ca 5 kvm.