BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Heleneborgsgatan 6B, 1,5tr

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • 3.970.000 kr / Såld
  • 7604
  • 1053
  • 4065
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Stockholms bästa utsiktspunkt!

I denna enastående etta/möjliga tvåa (se alternativ planskiss) möts du av en slående panoramavy över Riddarfjärden, med Stadshuset, Norr Mälarstrand och den imponerande silhuetten av centrala Stockholm som inramning. Bostaden är välplanerad och bjuder på ett ljust och luftigt vardagsrum med ett rymligt kök samt ett stilrent kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. De karaktäristiska detaljerna som djupa fönsternischer, vackra trägolvet med den generösa takhöjden ger lägenheten en unik och charmig atmosfär.

Här finner du en genomtänkt och vacker bostad som optimerar användningen av varje kvadratmeter och passar perfekt för såväl singlar som par. Dessutom har du förmånen att vara en del av en välskött förening med en stabil ekonomi, äger marken och har en rad fördelar för de boende. Du har tillgång till en gemensam terrass med panoramautsikt över Riddarfjärden och utrustad med gasolgrillar, samt andra soliga uteplatser med möjlighet att odla egna växter. I fastigheten finns även en festlokal i anslutning till terrassen, en rymlig och modern tvättstuga, hobbyrum, övernattningslägenhet, gym, bastu och cykelrum.

Här kan du bo i en fridfull och trivsam miljö i ett av Stockholms mest eftertraktade och trendiga områden.

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande entré med gott om plats att hänga av ytterkläder. Ljusa väggar och ett vackert trägolv från byggåret som skapar en trevlig atmosfär.

Rum: Välplanerat och ljust allrum som erbjuder en fantastisk utsikt över Riddarfjärden genom spröjsade fönster med djup nisch. Här har man låtit platsbygga en säng med förvaringslådor under till. Ytterligare förvaring finns i en rymlig klädkammare som nås från badrummet. God plats för soffa och soffbord vid behov. Beigea väggar och klassik fiskbensparkett som golv. 

Kök: Charmigt och funktionellt kök med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Köksluckor i vitt skapar en vacker kontrast mot mörka ytor. Även här kan du njuta av den fantastiska utsikten genom de stora fönsterpartierna. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, kylskåp och frys och diskmaskin. Ljusa väggar och ljust trägolv återkommer här. 

Badrum: Badrummet har stora stenfärgade kakelplattor och ett klinker i sandtoner. Praktiska och stilfulla detaljer som inbyggda spotlights ger en elegant touch. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, handfat, tvättmaskin, speglar. Härifrån nås även klädkammaren.