BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Skarpnäcks allé 37

  • 4 rum och kök
  • 99 kvm
  • 3.825.000 kr / Såld
  • 4327
  • 395
  • 3716
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavelfyra som är genomgående i väldigt bra skick. Lägenheten präglas av en härlig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Härlig kungsbalkong med sol från morgon till kväll. De 99 kvadratmetrarna är fördelade över ett ljust och väl tilltaget vardagsrum, ett stort arbetsvänligt kök med plats för större matgrupp intill burspråk, en praktisk och rymlig hall, tre ordentliga sovrum, väl tilltagen klädkammare och ett helkaklat badrum samt wc. Ett perfekt beläget boende nära service, kommunikationer och grönområden.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött HSB-förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, samlingslokal och bastu.

Skarpnäck gränsar till NackareseNatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. På kort avstånd finns både Flatenbadet och Söderbysjön. Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T­centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort.