BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Drakflygargatan 5

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • 2.135.000 kr / Såld
  • 3123
  • 1091
  • 3939
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa gavel 2:a med välplanerad planlösning och en härlig balkong i sydvästläge! Lägenheten är rymlig och har ett mycket gott ljusinsläpp tack vare gavelläget och de stora fönsterpartierna. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring, öppet kök som ligger i anslutning till det lätt möblerade vardagsrummet, stort sovrum med plats för dubbelsäng och mer därtill, rymligt badrum samt en praktisk klädkammare. 

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, föreningslokal, bastu och gym.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare. 

Längs Skarpnäcks Alle finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort.