BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bråviksvägen 24, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • 3.620.000 kr / Såld
  • 2942
  • 1420
  • 4991
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla minitrea i stilrent utförande!
Högst upp i huset, med fri utsikt, välkomnar vi in till en mycket ljus, insynsskyddad och härlig lägenhet med fönster i fritt läge. Välplanerad lägenhet inredd i tilltalande klassisk färgsättning och fina materialval med stilsäker touch.

Inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Plats finns för soffgrupp och matplats för hela familjen men även annan möblering om så önskas. Modernt och mycket smakfullt kök med komplett maskinell utrustning såsom integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt i mässing och inbyggd micro. Snyggt liggande kakel på väggarna, öppna hyllor, vitrinskåp och praktiskt städskåp samt god förvaring och arbetsytor.

Ljust och rymligt sovrum med plats för båda dubbelsäng, byråer eller skrivbord. Här finns även en klädkammare. Från sovrummet så når man balkongen i ostört syd/västläge med lummig vy och med sol från förmiddag till kväll. Det mindre sovrummet är perfekt som kontor- eller barnrum

Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med handfat, dusch med glasvägg, handdukshållare samt fönster för vädringsmöjlligheter. Hall med avhängningsmöjligheter och förvaring via garderober samt ett städskåp. Säkerhetsdörr är installerad.

Allmänt om Årsta
Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.

- Högst upp med utsikt
- Smakfull minitrea
- Renoverat kök från 2020
- Tidslösa och klassiska materialval
- Balkong i syd/väst läge
- Nära Årstatorg och kommunikationer