BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 376 5tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 2.280.000 kr / Såld
  • 3591
  • 332
  • 1830
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna riktigt fina 2a i bästa läge med 1 minut till t-bana, service och restauranger - läge läge läge - här har du närhet till det mesta! I denna ljusa och moderna 2:a finns en utmärkt och solig balkong - harmoni. Här finner ni en trivsam och optimalt planerad tvåa med en öppen planlösning med bardisk som som elegant delar av kök från vardagsrum samtidigt som den erbjuder bra förvaring - socialt och trivsamt. Bostaden har generösa fönsterytor vilket i kombination med lättillgängliga rum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!

- mycket välplanerad
- öppen social planlösning
- balkong i sydvästläge
- toppskick
- 1 min till t-bana och bussar

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Rummet karaktäriseras av det stora fönsterytorna och kontakten med det mysiga köket och balkongen. I rummet finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö. Balkongen är perfekt med sydvästläge - sol under dagen och mot kvällen - perfekt att njuta på. 

Kök
Stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. 

Sovrum
Det separata sovrummet får plats med dubbelsäng och nattduksbord. Plats finns för garderober och annan förvaring om så önskas. 

Badrum
Generöst badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. I badrummet finns även utrymme för klädvård då förberedd plats finns för tvättmaskin. På källarplanen finns fullutrustad tvättstuga.

Entré
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsvägg.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.