BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsbacken 35 I

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 178
  • 6006
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet på Nybohovsbacken 35 I i Liljeholmen! Denna underbara 1.5a (möjlig 2a) har allt du behöver för att trivas och njuta av ditt nya hem. Med sin generösa balkong högst upp i huset med bästa solläge får du möjlighet att njuta av solen under dygnets flesta timmar samtidigt som du avnjuter den vackra vyn över området.
Lägenhetens välplanerade kvadratmetrar är perfekt fördelade för att optimera den sociala ytan samtidigt som det finns gott om plats i den privata sovdelen. Sovdelen är väl tilltagen och rymmer en 160 säng med goda möjligheter att skapa en 2:a. Det finns gott om plats för soffgrupp och matplats i den öppna planlösningen mot det moderna och fullt utrustade köket. Badrummet är modernt och välutrustat med såväl golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.
 
Den riktiga pärlan i denna lägenhet är den 7 kvadratmetrar stora balkongen höst upp i huset i bästa solläge. Med himmel som tak kan du njuta av solen från lunch till middag och bjuda in vänner på grillkvällar och mysiga stunder.
 
Lägenheten är belägen i en populär del av Liljeholmen, med närhet till allt du kan tänkas behöva. På bara några minuter promenad når du Tunnelbanan med 10 min resa till T-centralen, Liljeholmstorget med sitt stora utbud av butiker, grönområdena vid Trekanten, Vinterviken och Årstaviken. Därtill är det promenadavstånd till Södermalm och pulsen vid Hornstull. 

Varmt välkommen på visning!