BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 80, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 4.250.000 kr / Såld
  • 1975
Värdera din bostad

Beskrivning

Belägen mitt i hjärtat av Kvarnholmen saluförs nu denna moderna 2:a om 55 kvm med en stor inglasad balkong i eftertraktat söderläge! 

Bostaden bjuder på ett stilrent och funktionellt boende med en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett bekvämt vardagsliv. Lägenhetens genomgående planlösning med lättillgängliga rum i kombination med generösa fönsterytor med låg bröstning skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten är optimalt planerad där sovrumsdelen är avskild från sällskapsdelen som bjuder på en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås bostadens pärla, den spektakulära balkongen om 17 kvm där man har gott om plats för en lounge-grupp, grill, solstolar, växter och odlingslådor eller annan valfri utsmyckning. Lägenheten är belägen på våning 5 och från balkongen har man sjöglimt av Svindersviken och man kan se ända in till vackra Södermalm. Bostaden har perfekta ytor för både sociala tillställningar och lugna hemmakvällar!

Vardagsrummet har gott om plats för en stor soffgrupp och valfria möbleringsmöjligheter. Vedum-köket är modernt och fullutrustat och matplatsen rymmer ett större sällskap. Smakfullt inrett kök med ljusa köksluckor och fina detaljer. Här finns spatiösa arbetsytor och även gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn, kombinerad ugn/micro och diskmaskin.

Stort sovrum med fönster i östläge och här får man plats med 180cm säng, sängbord och annan valfri inredning. Praktiska förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober med Elfa-system och skjutdörrar.

Stilrent och fräscht badrum i generös storlek utrustat med wc, dusch, tvättställ, handfat med förvaring samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Garage finns i huset och nås med hiss. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Finns dessutom extra förråd att hyra för 500 kr/månaden. 

Här bor man i en äkta BRF som äger marken med 94 bostadsrätter och som även har 5 hyreslokaler som hyrs ut, bl.a. gym och restauranger. Kvarnholmens centrum ligger i anslutning till fastigheten och erbjuder en fräsch COOP-butik och närservice som vårdcentral, bageri, kemtvätt, apotek, frisör, gym och tandläkare. Det finns flera trevliga restauranger och caféer som Don Felice, Deli Molinari, Delselius Bageri och även populära glassfabriken SNÖ nere på kajen. Flera skolor och förskolor är etablerade i området som bland annat Ebba Brahe med klasser upp till och med årskurs 9 och nu även Ebba Brahe Gymnasium. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet har man även Sickla Köpkvarter som erbjuder ett stort butiksutbud, bio, gym och stormarknader. 

Kvarnholmen har de senaste åren vuxit fram och blivit en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar, belägen längs Stockholms inlopp och med ett bekvämt promenadavstånd in till Södermalm och Stockholms City. 

Du har Slussen och Södermalm på cykelavstånd och bussförbindelser direkt utanför fastigheten som tar dig in till Slussen på ca 10 minuter. Om man vill slippa trafik finns möjlighet att nere från kajen ta pendelbåten in till Nybroplan som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. In till stan tar det cirka 20-25 minuter. Är du bilburen når du Danvikstull och Södra Länken på några minuter.

Varmt välkommen på visning!