BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Repslagargatan 10 B

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 7.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk 3:a med solig balkong som vetter mot en lugn och grönskande innergård. Lägenheten är smakfullt renoverad med ett nytt badrum samt ytskikt renoverade. Här bor ni i en smart planerad lägenhet med stora sällskapsytor och bra sovrum.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i lägenheten nås ett socialt kök med gott om plats för middagsbord invid det stora fönstret. Ni finner gott om förvaring bakom vita luckor samt generöst med arbetsyta. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. I anslutning till köket finner ni ett av sovrummen. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Från detta rum når ni en otroligt rymlig klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg. 

Vidare in i lägenheten möts ni av lägenhetens hjärta - vardagsrummet. Detta rum är det perfekta sällskapsrummet där ni kan samla vänner och familj. Inte nog med att det är rymligt och enkelt att möblera fritt, så når ni en solig och alldeles underbart balkong med gott om plats för balkongmöbler samt växter och odlingar. Balkongen är omringad av mycket grönska och vetter mot en ugn innergård. I anslutning till vardagsrummet når ni det som idag används som barnrum. Även detta rum är stort och luftigt och kan möbleras fritt. Här finns även platsbyggda garderober. 

Badrummet är nyrenoverad och otroligt smakfullt. Ni möts av ett vackert klinker i grönnyans likt kolmårdsmarmor. På väggarna finner ni vita kvadratiska kakelplattor. Väl genomtänkta detaljer så som kommod i ek och även klätt in tvättmaskinen i ett ekskåp. Ni finner dusch, badkar, vägghängd wc, förvaring samt golvvärme. 

Detta är sammantaget en fantastisk trea i ett underbart område med närhet till Mosebacke, Mariatorget, Södra station samt Götgatsbacken stora utbud av restauranger och shopping. För att inte tala om närheten till Slussens tunnelbanestation med både röda och gröna linjen som tar dig in till T-centralen på bara några minuter.

Missa inte denna visning i höst!

- Fantastisk balkong med vacker utsikt över takåsar och grönska
- Stora sällskapsytor i båda kök och vardagsrum
- Två stora sovrum
- Stora fönsterpartier
- Bra förening
- Toppen läge på Södermalm med närhet till nästintill allt Södermalm kan erbjuda
- Nyrenoverat badrum