BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge - Nacka

Ormingeringen 71, vån 3

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • 1.495.000 kr / Såld
  • 6613
  • 289
  • 1522
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Ormingeringen 71. Här bor du uppe på 3e våningen med en underbar utsikt och helt fri från insyn. Bostaden är mycket smart planerad och erbjuder optimal användning av dess yta!

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten har du köket. Köket som är renoverat av föreningen 2022 och har alla faciliteter som behövs, gott om arbetsyta, förvaringsmöjligheter samt plats för matbord med 4-6 personer. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för större möblemang med en sovalkov som ger plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora inglasade balkongen med en fantastisk utsikt. På vinterhalvåret kan man se ut över Myrsjön. I badrummet finns WC, dusch, badkar och tvättmaskin.

På Ormingeringen 71 är läget optimalt. Med närhet till både naturen och stadens puls. Här kan du ta en promenad i det gröna och ändå ha nära till citys utbud av shopping och nöjen. Ett stenkast från bostaden ligger busshållplatsen som tar dig till Slussen på ca 20 min och på gångavstånd tar du dig till Orminge Centrum med ett stort utbud av diverse butiker.

- Ljus och mycket smart planerad 1,5:a
- Ordentligt och renoverat kök
- Hiss finns
- Stor möblerbar balkong
- Fri utsikt samt ingen insyn
- Fantastiska bussförbindelser
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm