BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Östrandsvägen 22

  • 7 rum och kök
  • 167 kvm
  • 12.450.000 kr / Såld
  • 3338
  • 669
  • 9353
Värdera din bostad

Beskrivning

• Totalyta om hela 251 kvm
• Skyddat läge på populära Östrandsvägen
• Lummig oas med tomt mot skogen
• Välvårdad, friköpt och smakfullt renoverad fastighet
• Pool uppvärmd med bergvärme

Äntligen till salu! På en av Sturebys mest attraktiva adresser säljes nu denna rejäla villa med ett utmärkt läge. Djupt inbäddat i villaområdet och bakom en tät thujahäck ligger denna välskötta fastighet. Granne med skogen som skiljer Stureby från Enskedefältet. Genom åren har huset renoverats noggrant och smakfullt med fokus på de viktiga delarna. Se detaljerad information för komplett förteckning av säljarnas utförda renoveringar.

Här bor ni med gott om plats för familjen, familjens vänner och vänners vänner. Huset har en totalyta om hela 251 kvm fördelat på entréplan och suterrängplan. Huset erbjuder flera mysiga uteplatser i ostört läge, en soldränkt pool uppvärmd med bergvärme och fem bra sovrum.

Väl innanför den luftiga hallen når du det rejäla köket med öppenhet mellan kök och vardagsrum. Här kan du drömma dig bort framför brasan eller underhålla middagsgästerna vid kökets stora bardel. Köket från HTH är naturligtvis fullutrustat och renoverat. Från vardagsrummet når du den underbara altanen i solsäkert västerläge med kvällssol. Härifrån har du utsikt över poolen. I husets andra ände ligger de tre sovrummen på övre plan och badrum. Det stora sovrummet har gott om plats för förvaring i garderobsvägg och intilliggande walk-in-closet. På andra sidan den ljusa innerhallen med öppet till taknock ligger de två mindre sovrummen. Dessa sovrum har plats för exempelvis säng och skrivbord. Intill sovrummen ligger det nyrenoverade och välutrustade badrummet (2022).

På nedre plan finns ytterligare två sovrum med plats för sängar och skrivbord. Intill finns här även en mindre gäst-WC och det stora nedre badrummet. Här finns gott om plats och bekvämligheter såsom bastu, dubbelhandfat och takdusch. Här finns även gott om plats för ett större badkar eller hemmagym. I nedervåningens andra ände ligger det stora allrummet med stora glaspartier mot poolområdet. Här suddas gränserna ut mellan vad som är inne och ute - allrummet fungerar som ett mysigt poolhus.

På tomten står idag en friggebod för diverse förvaring. Uppfarten rymmer ledigt 2-3 bilar. På lagom avstånd från huset ligger en av områdets flera lekplatser. Förskola finns i området och det är gångavstånd till närmsta grundskola. På lika avstånd ligger Svedmyra och Stureby tunnelbanestation.

Besiktigad och försäkrad mot dolda fel
Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i 10 år. Försäkring och besiktning innebär en tryggare och lugnare process för både köpare och säljare.