BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

LM Ericssons väg 15, vån 3/3

  • 2 rum och kök
  • 34.5 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
  • 1911
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo i hjärtat av LM-staden i en fantastisk tvåa med generöst ljusinsläpp

- Fönster i tre väderstreck och högt i tak
- Fint renoverat kök med diskmaskin
- Renoverade ytskikt med sobra färgval
- Snygg industrivägg mellan sovrum och vardagsrum
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Badrum med badkar
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Låg avgift där värme, vatten bredband (1000 Mbit) & kabel-TV (basutbud) ingår
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Övernattningslägenhet, hobbylokal och festlokal i föreningen

Välkommen till denna drömbostad i Midsommarkransen, ett hem som verkligen har allt! Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med fantastisk utsikt över grönskan som omger LM-stadens kulturmärkta kvarter. Men det är inte bara läget som imponerar – när du stiger innanför dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela lägenheten.

Interiören är stilfullt och modernt renoverad med genomtänkta materialval och bevarade originaldetaljer. Köket är verkligen en gourmetkocks dröm med sin eleganta betongbänkskiva och gott om utrymme för att skapa fantastiska matlagningsupplevelser. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och social samvaro, med härlig utsikt över den grönskande innergården och en snygg platsbyggd skiljevägg i industriell design som separerar sovrummet från vardagsrummet.

Sovrummet är trivsamt och insynsskyddat, med gott om utrymme för dubbelsäng och garderober. Badrummet är klassiskt, med vita kakelplattor och ett praktiskt badkar som kommer att göra alla stressiga dagar ännu bättre.

Föreningen är stor och stabil med mycket bra ekonomi och en låg belåningsgrad på 1528 kr/kvm (från årsredovisningen 2022). Avgiften är låg och inkluderar värme, vatten, snabbt bredband på 1000 Mbit och basutbud för kabel-TV. Dessutom har medlemmarna tillgång till gemensamma utrymmen, såsom en övernattningslägenhet, festlokal, hobbylokal, två tvättstugor och parkeringsplatser. Föreningen har flera fina innergårdar med grönska och möjlighet till odling. På sommaren finns det sittplatser och grillmöjligheter.

Här kan du njuta av en fantastisk livsstil med närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Gör din morgon extra speciell med en rykande färsk kopp kaffe och nybakat bröd från det berömda Söderbergs bageri, som ligger bara några steg bort från din dörr. Dessutom har man enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer, såsom butiker, t-banestation och busslinjer, allt inom bekvämt gångavstånd.

Kom och upplev det bästa av stadsboende i Midsommarkransen/Telefonplan! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna drömbostad.