BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Kolbäcksgränd 29

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 4.425.000 kr / Såld
  • 5985
  • 543
  • 2984
Värdera din bostad

Beskrivning

- Smakfull trea på lugn återvändsgatan
- Diskmaskin och tvättmaskin 
- Bagarmossens äldsta BRF
- Stabil BRF med god ekonomi 
- Stenkast till Nackareservatet 
- Tunnelbana och buss 

Nu finns chans att förvärva denna charmiga pärla på omtyckta Kolbäcksgränd! Här bor ni i ett perfekt läge med Nackareservatet ett stenkast bort, centrum och tunnelbana nås på en kort promenad, dessutom bor ni i Bagarmossens äldsta förening som är mycket omtyckt! 

En halv trappa upp kliver ni in i en bostad som erbjuder en planlösning som sällan dyker upp här på gränden! Köket är ett separat rum och här kan ni stänga om er. En planlösning som kan underlätta hemmaarbetet eller skapa en lugn morgon. Från fönstret i köket vilar ni blicken mot buskar, träd och en huskänsla kan lätt infinna sig. Bostaden erbjuder även tidstypiska detaljer från byggår, varma kulörer, ett vardagsrum för hela familjen samt två separata sovrum med gott om plats för olika möbleringar. Dessutom en mysig balkong som passar utmärkt till att odla på! Praktiska bekvämligheter så som tvättmaskin och diskmaskin är installerat. Förvaring finns platsbyggd i bostaden, vackra garderober från byggåret samt två separata förråd i källaren. 

Föreningen Brf Riksbyggen Friheten är Bagarmossens äldsta bostadsrättsföreningen och är mycket välskött. I föreningen finns 260 lägenheter fördelade på 7 hus. På den gemensamma gården erbjuder något för alla, härliga träd och buskar, sittplatser, aktiviteter för barn. Det finns även föreningslokal, snickeriverkstad, övernattningslägenhet, cykelpool med lådcyklar och en bytesbörs. 

Ett stenkast bort nås idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populärt för bad, även vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även Björkhagens FK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd som erbjuder er motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring. 

Från Bagarmossen tar ni er enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når ni på ca 15 minuter. Med buss 161 tar ni er även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Missa inte chansen att se denna pärla!