BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Heleneborgsgatan 3

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 6.100.000 kr / Såld
  • 9776
Värdera din bostad

Beskrivning

- Sekelskifte - Balkong och Kakelugn!
I ett vackert sekelskifteshus finner ni denna charmiga 2:a med bevarade tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, högt till tak och speglade dörrar. Väldisponerade rum med bra ljusinsläpp från höga fönster samt balkong i söderläge mot gården. Renoverat och stilrent kök samt fungerande kakelugn i vardagsrummet. 

Nu finns äntligen en fin sekelskiftestvåa att förvärva på populära Heleneborgsgatan. I en stabil förening med god ekonomi och där man äger marken finns här denna 2:a med väl utnyttjade kvadratmeter. 

Belägen helt och hållet mot föreningens mysiga innergård möts du här av en interiör som blandar byggåret 1912:s bevarade detaljer tillsammans med modernare inredning. En imponerande hall där man långt in blickar vardagsrummets kakelugn och på golvet finner ett fint plankgolv i original. Golvet löper vidare i hela lägenheten. 
Rofyllt sovrum med dubbla dörrar ut till din egna balkong som har eftermiddagssol. Här lämpas ett balkongparasoll under sommarens varma dagar och går enkelt att möblera med balkongmöbler. Sovrummet har plats för en 180 säng med sidomöbler. Även garderober finns här.

Ett modernt kök med induktion och diskmaskin har invid matplatsen ett stort fönster. Även här det fina ljust laserade plankgolvet och vacker detalj i form av ett fönster ovanför dörrposten intill köket.

Vardagsrummet med sitt större fönsterparti och extra klädkammare möbleras enkelt efter önskemål. Kakelugnen som står här fungerar och eldats i regelbundet av nuvarande ägare.

Varmt välkommen!