BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sysslomansgatan 26

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 6330
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna smakfullt nyrenoverade lägenhet belägen i en lågt belånad förening! Lägenheten erbjuder en en öppen och social planlösning med stora fönster som ger bra ljusinsläpp samt en balkong i eftertraktat västerläge med sol från lunch till solnedgång!

Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att optimera den sociala ytan. Köket är nyrenoverat och har mycket bra förvaringsmöjligheter samt arbetsytor i en exklusiv marmor. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, integrerad micro, kyl och frys samt en diskmaskin. Vardagsrummet är mycket ljust tack vare stora fönster samt balkongdörr. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang samt eventuell förvaring om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen som är väl tilltagen och erbjuder utsikt över Rålis med sol från lunch till solnedgång!

En industrivägg avskärmar sovalkoven från vardagsrummet och ger ett fint ljusinsläpp, här har du plats till en större säng (i dagsläget står här en 1.80-säng). Hela lägenheten går genomgående i ljusa färgval med ljust målade väggar och på golvet ligger en ljusbetsad parkett. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i anslutning till hallen med garderobssystem som rymmer det mesta. Här finns även ett helkaklat badrum med wc, handfat, ovanhängande spegel samt dusch. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par! 

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen. Det finns närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud finns en kort promenad bort, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand. Runt husknuten finns även flertalet bra lekplatser i såväl Kronobergsparken som Pontonjärparken och Rålambshovsparken.