BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 4

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 2878
  • 263
  • 2030
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ska en riktigt fin och generös 2a på 57 kvm med social öppen planlösning säljas på Rämensvägen 4. Skicket är utmärkt och genomgående renoverat. Är du på jakt efter en social lägenhet där du kan bjuda hem många och där familjärt umgänge i köket är viktigt - då har du verkligen hittat hem. Stort kök med plats för matbord för många och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. 

Det som verkligen utmärker lägenheten är planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum, här finns verkligen plats för många på middagar och kalas - harmoni. 

Ett påkostat badrum i toppskick - elegant och modernt. En lägenhet med generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. 

- modernt och påkostat
- närhet bussar, tvärbana och pendeltåg
- förening med god ekonomi, belåning ca 3 037:-/kvm. 
- möjlig mini 3a

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet har generösa fönster ut mot grönskande gård och solens strålar under eftermiddag och mot kvällning skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Utgång till generös balkong med utsikt mot skogsparti. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Delvis öppen social planlösning mot matplats och kök. 

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar och i sobert grå/ljus färg. Påkostat och verkligen tilltalande inredning - modernt och lyxigt helt enkelt! Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight. Toppklass! 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge, bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera, och gästerna kan lugnt sitta njua och umgås - socialt och trivsamt. Köksutrustningen består av kyl och frys, ugn, diskmaskin, spishäll, samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Utmärkt och rofyllda sovrum. Gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Plats finns för förvaring om så önskas, annars finns en utmärkt klädkammare. Ekparkett på golvet och målade väggar. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör två förråd.