BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Bäckvägen 149, vån 2

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • 2.120.000 kr / Såld
  • 2328
  • 292
  • 2175
Värdera din bostad

Beskrivning

VÄLPLANERAD ETTA MED SOVALKOV OCH GRÖNSKANDE UTSIKT!

- Högt upp i huset med insynsskyddat läge
- Stort fönsterparti med lummig utsikt
- Bevarade originaldetaljer med fönsterbräden i sten
- Sovalkov med plats för 160 cm säng
- Allrum med plats för full möblering
- Gott om förvaring med inredd klädkammare och förråd på vinden
- Förening som äger marken med flera renoveringar bakom sig

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 1,5a i populära Hägerstensåsen! Bostaden är belägen i perfekt läge mellan badklipporna i Örnsberg och Telefonplans stora utbud av restauranger och service. Här bor ni med allt att önska inom kort promenadavstånd. Här erbjuds ett hem i insynsskyddat läge med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägenheten har fantastisk utsikt mot lummig grönska!

Kök med vitt kakel och gott om förvaring. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, fläkt och spis med ugn. Allrummet är i generös storlek med plats för både soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. I sovalkoven finns plats för dubbelsäng (160 cm) eller sovloft. Bostaden har en ansenlig takhöjd om ca 270 cm och flera bevarade detaljer som golv av marmor i hallen och djupa fönsterbräden i sten. Helkaklat badrum från stambytet 2004 och gott om förvaring genom rymlig klädkammare. Till bostaden hör även ett vindsförråd.

Lägg därtill en stabil förening som äger marken med de större renoveringarna bakom sig. Föreningen har en egen uteplats, perfekt för härliga grillkvällar under sommarmånaderna. I källarplan finns övernattningslägenhet och föreningslokal och i grannporten finns två nyrenoverade moderna tvättstugor.

Här bor du mitt emellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis paddel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 147 som tar dig till Liljeholmen på bara 8 minuter.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkomna att anmäla ditt intresse!