BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 13, 3tr

  • 2.5 rum och kök
  • 66 kvm
  • 3.350.000 kr / Såld
  • 5007
  • 752
  • 1747
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Henriksdalsringen 13, där denna fantastiska 2,5:a ligger på våning 3 och erbjuder en magnifik vattenutsikt som tar andan ur dig. Beläget i en av Nackas bästa områden, har du närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av en lugn och avkopplande tillvaro. Lägenheten är välplanerad och erbjuder gott om utrymme för förvaring och möblering. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och ger en härlig atmosfär som du kan njuta av från både kök och vardagsrum.

När du kliver i lägenheten möts du av en rymlig hall som ger ett välkomnande intryck. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor, samt förvaringsutrymme för andra saker som behöver ställas undan.

Sedan fortsätter du i vardagsrummet som är en ljus och öppen yta med plats för både soffgrupp, tv-möbler och andra möbler. Genom fönstren strömmar det i mycket naturligt ljus som ger en härlig atmosfär i rummet. Från vardagsrummet har man även den fantastiska panoramautsikten mot vattnet och Djurgården.

Köket i bostaden är fint renoverat och erbjuder moderna faciliteter och stilrena detaljer. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd mikro och ugn, spishäll samt diskmaskin.

Sovrummet har gott om plats för en bekväm säng och annan möblering. Här finns också goda förvaringsmöjligheter för kläder och andra personliga tillhörigheter. Från sovrummet når man bostadens härliga balkong som ligger belägen med utsikt mot den grönskande innergården. Här får man plats med sittgrupp och gröna växter.

Bostaden har även en stor och rymlig klädkammare som i många fall används som ett extra sovrum, gästrum, barnrum eller kontor.

Badrummet är också välplanerat och utrustat med badkar, toalett, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns också gott om utrymme för förvaring av handdukar och andra badrumstillbehör.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Henriksdalsringen 13 det perfekta valet för den som söker en välplanerad bostad med närhet till Stockholms stadskärna samtidigt som man kan koppla av och njuta av en vacker vattenutsikt.

Varmt välkomna på visning

 

- Områdets bästa läge

- Helt insynsskyddad lägenhet 

- Mycket välplanerad 2,5a med stora och öppna rum.

- Fantastisk utsikt mot Djurgården och innerstan

- Bra förvaring i form av många garderober och klädkammare som även kan användas som ett extra rum.

- Vindsförråd i samma hus.

- Bilfri och oerhört barnvänlig innergård med åtta lekplatser, fotbollsplan och basketplan.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.