BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hunnebergsvägen 4

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 2040
  • 730
  • 4998
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt etta högst upp i huset med underbar balkong i södervänt läge med sol under hela dagen och kväll. Genomgående fräsch med en härlig känsla i hela lägenheten. Helkaklat badrum med dusch, komod och smart planerad förvaring.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen sänghörna. Möjlighet att göra om till mindre tvåa finns. Dessutom finns möjligheter till alkov eller liknande. Härifrån tar du dig ut från lägenheten till balkong med svårslagen kvällssol. Vidare finns köket i anslutning i öppen planlösning med plats för matbord. Köket är genomgående stilrent med vita skåpluckor och kakel. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Diskmaskin, kyl&frys samt spishäll med ugn och fläkt. Här flyttar du in i ett färdigt boende på ett utav Tranebergs bästa lägen ett stenkast från tunnelbanan.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Mösseberg 4 är en mycket trevlig förening med 14 lägenheter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter. Dessutom har föreningen en egen parkeringsplats.

- Högst upp i huset
- Låg avgift
- Smart planlösning
- Möjlig tvåa
- Trevlig balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Stabil förening
- 1 minut till tunnelbanan
- Charmig lägenhet i bra skick!
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.