BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Lärjungevägen 81

  • 5 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 5318
  • 1375
  • 3613
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner vi ett underbart rymligt radhus i ett barnvänligt område i mycket populära Vendelsö med närhet till det mesta

Många håller nog med om att det kanske är områdets bästa läge - bra solläge - Gavelradhus - fin gård med lekplats på entrésidan - Parkering ca 30 m från insynsskyddade egna uteplatsen - Stenkast till områdets tvättstuga och festlokal - nästan ingen biltrafik. Sedan toppar vi det med en välskött modern bostad med fem rum och två badrum. Och om inte det räcker - Matbutik (Lidl) inom ca 4 minuters gångväg, Maxi och Stora Coop, systembolag m.m. och köpcentrum Port 73 ligger bara ca 1 km bort och Haninge centrum ca 1,5 km.

Bostaden genomsyras av stora sociala ytor, härliga uteplatser och gott om förvaring. Lärjungevägen 81 är disponerat på två plan med riktigt bra planlösning för en familj.

På övre plan finns tre större sovrum, klädkammare samt ett badrum som ger privat yta för familjen. På nedre plan finner ni ett arbetsrum/ytterligare ett sovrum, ett badrum med tvättdel samt det ljusa moderna köket samt allrummet med dörr ut mot baksidans insynsskyddade uteplats med trädäck som blir den självklara ytan att spendera tiden med familj och vänner under de härliga sommarkvällarna.

 

BRF Pulpeten är en bostadsrättsförening med 71 trivsamma bostäder av radhuskaraktär i Vendelsö, Haninge Kommun. Vårt populära och familjevänliga område är bilfritt med två lekparker som omges av blommande buskage och fruktträd. Storleken på bostäderna varierar från tvåor till femmor. Inom området finns två lekplatser, en för de mindre och en för de större barnen. I föreningshuset finns tvättstuga samt gemensamhetslokal med kök som kan bokas av medlemmarna till kalas och andra aktiviteter. Här finns också ett pingisbord att nyttja.

Här är det inte långt ifrån allt som behövs för att få livet att gå runt såsom skolor, matbutiker och kommunikationer.

Välkommen till familjevänliga Vendelsö och skärgårdskommunen Haninge med bara 20 minuter till Stockholms puls !