BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Möregatan 10, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 3872
  • 1989
  • 7371
Värdera din bostad

Beskrivning

Södermalms bästa och finaste funkislägenhet är äntligen till salu! En central tanke med funktionalismen på 30-talet var att skapa maximalt ljusinsläpp tack vare stora fönster och avstånd mellan husen så att solen skulle kunna leta sig in i lägenheterna. Det avspeglar sig verkligen i denna hörnlägenhet som dessutom har en underbar balkong i sydväst!  

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla samt en stor klädkammare. Från hallen når ni lägenhetens alla rum. Vidare in finner ni lägenhetens hjärta. Vardagsrummet och köket har en delvis öppen planlösning som skapar ett socialt samspel. Tack vare hörnläget och de stora fönsterpartierna möts ni av ett underbart ljus i lägenheten. Vardagsrummet går enkelt att möblera med soffgrupp samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når ni den soliga balkongen som blickar ut mot Rosenlundsparken. 

Köket är smakfullt renoverat där nuvarande ägare försökt bevara funkiskänslan så gott det går. Ni finner rejält med arbetsyta som sträcker sig hela vägen framför fönstret i köket. Underbart att stå och hacka grönsaker medan ni blickar ut mot de grönskande träden utanför fönstret. Bakom de gröna köksluckorna får ni plats med alla era köksprylar utan problem. I anslutning till köket finns gott om plats för middagsbord perfekt placerat invid burspråket. I köket finner ni all maskinell utrustning såsom diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt, kyl och frys.  

Sovrummet är stort och luftigt. Här får det plats med dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Bakom draperiet finner ni smart förvaring i form av en Paxgarderob.    

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handdukstork, golvvärme, WC, handfat och badrumsskåp.  

Detta är sammantaget den perfekta funkisdrömmen med en otrolig planlösning som passar såväl singeln som paret!  

Missa inte denna visning!