BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjustgatan 3, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 3409
  • 940
  • 3114
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och välplanerade lägenhet belägen på andra våningen med stor balkong mot tyst och rogivande innergård. Tidsenliga funkisdetaljer, härlig takhöjd som skapar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp från spröjsade fönster i original. Invid Rosenlundsparken på lugn återvändsgata ligger denna lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt med möjlighet och skapa 2 rum och kök (se alternativa planlösningar). Ett komplett hem att kunna flytta in direkt i som passar både för paret och singeln! Välskött förening med låg belåning och en pågående försäljning av hyresrätt som kommer att stärka ekonomin ytterligare.

Väl inne i lägenheten möts ni av en trevlig hall med platsbyggd hatthylla från byggnadsåret och gott om plats för ytterkläder och skor i två djupa klädkammare. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Rakt in från hallen ligger det charmiga köket med gott om yta och förvaring bakom ljusa skåpsluckor och beslag från original. Köket är utrustat med spis med spis med gashäll och elugn, fläkt och kyl/frys.

Vidare in finner ni det generösa vardagsrummet där ni får yta för soffgrupp och mediamöbel. Här har ni en rymlig och praktisk sovalkov som inrymmer 160 cm säng och förvaringslösning. Ljusa väggar och en vacker och slipad fiskbensparkett från original. Samtliga fönster är mot gården, vilket gör det tyst och rofyllt. 

Från vardagsrummet når ni balkongen som vetter mot föreningens lugna innergård och ett läge i sydost vilket sommartid ger sol från förmiddagen till efter lunch. Här har ni en generös yta att möblera upp och njuta av sommarens soliga dagar. Badrummet är stambytt och helkaklat i stilrent utförande med handfat, WC, dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Lägenheten är belägen på lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga kvarter med närhet till pulsen! Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller shoppingen i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder!

Välkommen på visningarna av denna charmiga lägenhet - tillträde omgående möjligt!

- Ljus och trivsam 1,5a (möjlig 2a) med stor sovalkov och balkong med toppläge på Söder!
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier i original som släpper in gott om ljus
- Charmigt originalkök med nyare vitvaror och gott om plats för matbord för 4-6 personer
- Stambytt och helkaklat badrum i stilrent utförande med tvättmaskin för samtlig komfort
- Balkong i sydöstläge med sol stora delar av förmiddagen och utsikt över innergården
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda och gemensam innergård
- Rofyllt belägen på återvändsgata intill lummiga Rosenlundsparken, men med puls och nöjen lättillgängligt och nära
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort