BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trollbäcken

Vendelsövägen 62B

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • 3.750.000 kr / Såld
  • 6534
  • 219
  • 3522
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo i en lägenhet som andas kvalitet och modernitet? Då har du kommit rätt!
Varmt välkommen till exklusiva Vendelsövägen 62B med fantastiska materialval och ett ljusinsläpp som är helt underbart!

Entré med plats för avhängning och förvaring. Stort och fint badrum intill entrén med allt du kan önska. Golvvärme, wc, badkar, handfat med kommod från snickeriet samt praktiskt spegelskåp ovan. I badrummet är det förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Vidare från hallen möts du av lägenhetens hjärta! Som ett smycke och samlingsplats utgör köksön lägenhetens centrala punkt. Köket är i tjusig kvartskuren ek och byggt direkt från snickeriet. Bänkskiva i kvartskompositsten och vitvaror från Siemens.

Vardagsrummet är öppet med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. I taket har vi tillval som spotlights. Här får du plats för matspalats, soffa och övrig möblering.

Från vardagsrummet och köket når du den härliga balkongen med förmiddagssol samt en fransk balkong för vädring.

Stort master bedroom med gott om plats för förvaring samt dubbelsäng. Precis utanför det större sovrummet finns plats för ytterligare förvaring eller plats för kontor. Sovrum två är det perfekta barnrummet eller gästrummet med plats för enkelsäng och övrig möblering. Intill sovrummet finns gästtoaletten.

Till lägenheten hör ett bra förråd. Sedan finns även tvättstuga, cykelrum och barnvagnsförråd i föreningen.

I närheten ligger även sjön Drevviken och Långsjön som erbjuder både bad, fiske och under vintern skid och skridskoåkning. Även i närheten av huset finns flertalet restauranger, skola och förskola samt natur!

Vid Trollbäcken C finns dagligvaruhandel, apotek, frisörer, blomsterbutik och flertalet bra restauranger. Närhet till bra kommunikationer som tar dig till kommunens alla hörn såväl som Gullmarsplan och Handen, under pendlingstider avgår även direktbussar mot Stockholm C.

- Exklusiva materialval och stora fön
- Påkostade materialval och stora fönsterpartier
- Arkitektritat bostadsrättsområde
- Två fina innergårdar med grillplats och lekplats
- Garage i huset
- Nära badplatser, buss, skolor, restauranger och centrum