BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 24, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 6668
  • 1468
  • 4601
Värdera din bostad

Beskrivning

Årstapärla med öppenspis och genomgående mycket smakfulla materialval!
Ställer du höga krav på ditt boende är detta lägenheten för dig. Välkommen in till denna stilrena trea som renoverades under 2019. Här finner ni en mycket inbjudande och optimalt planerad funkislägenhet med fönster i två väderstreck, balkong i sydvästläge och bevarat original. På den rymliga balkongen kan man njuta av solen stor del dagen och blommande körsbärsträd.
Lägenheten ligger med ett attraktivt hörnläge med generösa fönsterytor, i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum skapar detta en ljus och luftig atmosfär. Välbevarade inslag från byggåret som fiskbensmönstrade parkettgolv i ek, fönsterbänkar i marmor samt en öppenspis som förhöjer mysfaktorn.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här erbjuds plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med fungerande öppen spis som förhöjer stämningen under kalla kvällar. Gott om plats för matbord, soffgrupp och övrig möblering  så som tv-möbel. Ljusa väggar med höga socklar och vacker bevarad fiskbensparkett, ny slipad och lackad 2019. Utgång till balkong i klockrent söderläge. Lägenhetens första sovrum nås från hallen och erbjuder plats för säng och övrig möblering. Här finns även bra förvaring bakom draperiet. Lägenhetens andra sovrum nås från vardagsrummet och används idag som matsal. Här finns plats för dubbelsäng och extra garderober för den som önskar. Generöst ljusinsläpp tack vare gavelläget och även här fiskbensparkett och ljusa väggar. Modernt, påkostat och gediget kök med vita luckor och vacker stenskiva med matchande kant mot det kaklade skyddet. Även är det nylagd fiskbensparkett. Gott om plats för arbetsytor och förvaring vid arbetsbänken på motsatt sida även den med vacker stenskiva. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt, integrerad diskmaskin och inbyggd micro. Matplats för familjen intill fönstret med platsbyggd sittbänk. Stilrent och generöst badrum med kaklade väggar och snyggt klinkergolv. Badrummet erbjuder dusch med glasdörrar, handfat med kommod, wc, stor badrumsspegel. Badrummet har tak med spotlights och ytterligare förvaring finns i skåp längs med väggen med avställningsyta och spegel.

På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.


- Sällan till salu
- Smakfull och inbjudande
- Optimal planlösning
- Gaveltrea
- Fiskbensparkett
- Hiss
- Öppen spis
- Två förråd
- Balkong i soligt läge
- Välskött förening