BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 10A, 8tr

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • 8.500.000 kr / Såld
  • 7350
  • 3750
  • 6355
Värdera din bostad

Beskrivning

Detta är en bostad ni inte får missa! Nu finns chansen att köpa denna otroligt fina och välplanerade 4:a direkt på kajen, med en fantastisk utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp samt en takhöjd på mer än 3 meter. Här kan man njuta av den fina utsikten och spana på kryssningsfartyg och annat båtliv som passerar på vattnet precis utanför.  

En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla i innerstans absoluta närhet. När man sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo endast ett stenkast från Stockholms innerstad. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i delvis öppen planlösning mot köket. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet för stora middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som ligger belägen i härligt söderläge.

Köket är exklusivt med släta mörkare luckor från Vedum och bänkskiva i laminat. Köksutrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn samt induktionshäll. 

Från köket når man bostadens andra balkong som ligger i härligt läge med fantastisk utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, utegrupp och odlingsmöjligheter. 

Bostaden har tre generöst tilltagna sovrum. Samtliga sovrum är lättmöblerade och rymmer enkelt säng och annat möblemang om så önskas. 

Båda badrummen når man från hallen. Det första badrummet är stilrent med grått golvklinker och beige kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, handfat med förvaring, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Det andra badrummet är också fullt utrustat med wc och dusch.

 

Detta är en lägenhet som måste ses på plats! Varmt välkommen på visning.

 

-        Bostaden har två stora balkonger. Ena balkongen med utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp och den andra i härligt söderläge.

-        Fantastisk takhöjd på mer än 3 meter

-        Exklusiv och toppmodern lägenhet där man bara kan flytta in.

-        Stort kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum.

-        Fantastiskt ljusinsläpp.

-        Två badrum 

-        Lägenheten har ett stort och rymligt förråd i huset, ca 20 kvm.

-        4 Gemensamma takterrasser finns i föreningen

-        Busshållsplats 2 min från bostaden. Bussen tar 10 min till Slussen, eller SL-båt utanför på kajen som går var 15:e minut, 25 min till Nybroplan. 

-        Lägenheten är skriven som en 3a i föreningen.