BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 12

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 4.380.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en renoverad 2a med externförråd och låg avgift i populära Järla Sjö! 

Här bor du intill Järla Sjö med sjöglimt, både fransk och möblerbar balkong i söderläge och med Herrgårdsparken intill. Föreningen är välskött och med god ekonomi. Det finns roddbåt och kajaker att låna samt en övernattningslägenhet med kokvrå och bastuInnergården har gott om sociala ytor och är full av grönska och fruktträd under sommarmånaderna.

Lägenheten har ett fräscht kök med gott om förvaring, kyl/frys och diskmaskin samt praktisk platsbyggd köksö och sittplatser för trevligt barhäng. Ytterligare förvaring finns i vackert vitrinskåp intill en platsbyggd arbetsplats.Köket går att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum/arbetsrum för den som önskar (se alternativ planlösning). 

Vardagsrummet är ljust och stort, här har man öppnat upp en del av väggen till köket för att skapa en mer öppen planlösning. Vardagsrummet rymmer både matplats för 4-6 personer samt soffgrupp. I vardagsrummet finns det vackra burspråket med fransk balkong och utgång till den möblerbara balkongen med trätrall i söderläge. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag mot den lugna innergården, parken och sjön

Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng. Här finns bra platsbyggd förvaring samt stor klädkammare. Till bostaden hör även ett förråd, vilket är unikt för området. Badrummet är helkaklat i vitt. Här finns badkar, golvvärme, vägghängd toalett, handfat med kommodspegel samt hylla i sten. Kombinerad tvättmaskin och torktumlareVälkomnande hall med platsbyggd förvaring och sittbänk. Lägenheten har genomgående ekparkett, målade väggar/tak i rogivande färger, vackra tak- och golvlister samt fönsterbänkar i sten.  

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030.