BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Nytorget

Bondegatan 16D, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 4014
  • 304
  • 2898
Värdera din bostad

Beskrivning

I en välbevarad sekelskiftesfastighet från 1906 i lugnt gårdshus på våning 2 finner ni denna ljusa 1,5a med vackra välbevarade sekelskiftesdetaljer med högt i tak, höga golvlister och charm som möter modernt och genomgående stilrena materialval. Lägenheten har under de senaste åren genomgående renoverats till ett inflyttningsklart skick med ett av de bästa lägen som söder har att erbjuda. Här bor ni i en stabil och solid förening med låga avgifter, goda hyresintäkter och en låg belåningsgrad.

Lägenheten har ett fint ljusinsläpp från stora höga fönsterpartier som vetter mot den lugna innergården. Ytan upplevs som så mycket större på plats med en generös takhöjd och en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Lägenheten erbjuder dessutom två separata sovplatser. Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2018 och är lyxigt utformat med samtlig komfort som golvvärme och vikbara duschväggar.

Köket har även det gedigna materialval med vita skåpsluckor, bänkskiva i sten och fina vitvaror av hög kvalitet. Vardagsrummet är rymligt disponerat och inrymmer soffgrupp och har ett platsbyggt sovloft med plats för 140 cm madrass och kan även nyttjas som ett otroligt bra förvaringsutrymme.

Utrymmet under sovloftet som skärmats av med en vägg är storleksmässigt helt perfekt att nyttja som sovrum med plats för säng (120 cm idag). Bra förvaringsmöjligheter i stor garderobslösning med skjutdörrar i hallen som har plats för gott om förvaringsmöbler, avhängning och har ett fint mörkt klinkersgolv. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. 

Föreningen är stabil och har en låg belåningsgrad och bra intäkter från två hyreslokaler, vilket medför att föreningen kan fortsätta behålla de låga avgifterna. Den trevliga grönskande innergården inbjuder till umgänge med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet till service och kommunikationer så kan man inte bo bättre och bekvämare än såhär. Varmt välkommen på visningarna!