BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Nytorget

Katarina Bangata 42, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 6072
  • 223
  • 4889
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk tvåa med solig balkong i söderläge mot innergården! Här bor ni på en av Södermalms populäraste adresser med en grönskande allé utanför porten och en otroligt välskött förening med god ekonomi och låg avgift. Lägenheten är genomgående och har fönster åt två väderstreck vilken skapar ett härligt ljus i lägenheten. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finner ni ett otroligt stort förråd som enkelt går att använda som hemmakontor om så önskas. Vidare in i lägenheten möts ni av ett fantastiskt kök som passar utmärkt för dig som gillar att laga mat och ha middagsbjudningar. Här finns gott om arbetsyta samt en härlig köksö som skärmar av mellan kök och vardagsrum. Bakom vita köksluckor finner ni gott om förvaring för alla köksprylar och porslin. Här finns all maskinell utrustning som man kan tänka sig! Ni finner en väl utrustad gasspis med många finesser, kyl/frys, kolsyrekran, inbyggd kaffemaskin, diskmaskin, ugn, talriksvärmare micro, fläkt och diskho med matkvarn.

Planlösningen mellan kök och vardagsrummet är delvis öppen. Här har ni gott om plats för middagsbord, soffa samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen där ni kan njuta av solens strålar i lugn och ro mot innergården. Via en inre hall med platsbyggda hyllor finner ni ett stort och luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt garderobsvägg. Här behöver ni inte tänka på att ni ska ha det trångt! Badrummet är helkaklat och rymligt. Här finner ni badkar, förvaring, wc och handfat. Golvvärme finns även i badrummet. 

Detta är sammantaget en fantastisk lägenhet med många rätt! Passar dig som vill bo i en bra förening med ett optimalt läge med närhet till restauranger, barer och kommunikationer. Trots närheten till allt det man kan önska sig så bor ni väldigt lugnt och omringade av grönska.

Missa inte denna visning!