BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Etsarvägen 10

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • 6.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Kommande lägenhet! Gör gärna en intresseanmälan på BOSTHLM.se

• Helt skuldfri förening, belåningsgrad 0kr/kvm 
• Ostört gavelläge med samtliga fönster i sydväst
• Utmärkt trerummare - möjlig mini-4:a
• Stor inglasad balkong med utmärkt solläge
• Välskött förening i hjärtat av Johanneshov

Med ett lugnt läge mitt i Johanneshov ligger denna ljusa trerummare med tallskogen som närmaste granne. Här bor du i ett modernt och välskött hus i klassiska kvarter. Brf Solfjäderns vackra hus smälter in i miljön och harmonierar väl med övrig bebyggelse och den närliggande parken.

Väl innanför dörren möts du av en optimalt planerad trerummare med alla kvadratmetrar på rätt ställen. Lägenhetens samtliga fönster ligger i soligt söder eller västerläge - högt upp och utan insyn från grannar. Luft och rymd genomsyrar lägenhetens vardagsrum där du fritt kan möblera efter önskemål och behov. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Från vardagsrummet når du det sociala och fullutrustade köket. Köket är maskinellt utrustat med mikrovågsugn, ugn, kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Från vardagsrummet nås den stora balkongen med sol och kvällssol. I lägenhetens andra ände ligger de två sovrummen, ett mindre och ett större. Båda sovrummen har gott om plats för förvaring. Lägenheten har ekparkett och mycket fräscha ytskikt. Till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenheten nyttjas som 3 RoK, men klassas som 2 RoK enl. föreningens lägenhetsförteckning. Kort och gott en utmärkt trerummare med ett oslagbart läge - här är det bara att flytta in!

Läget är lugnt men centralt med närhet till Södermalm och Årstaskogens naturreservat. Till gullmarsplan promenerar du på 3 minuter. Globen ligger bara några minuter bort. I direkt närhet ligger även populära Skanskvarnsskolan, lekplatser, förskola och närbutiker.

Varmt välkommen på visning!