BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Zeppelinargatan 2

  • 4 rum och kök
  • 113 kvm
  • Såld
  • 4245
  • 1768
  • 3857
Värdera din bostad

Beskrivning

Väl genomtänkt planlösning som är perfekt för den moderna familjen med generösa utrymmen för social samvaro med familj och vänner, både inomhus och utomhus på den trädeckade uteplatsen. Hela bostaden genomsyras av ljus och trivsam känsla tack vare sina stora fönsterpartier i tre väderstreck. Genomgående hög materialstandard med stilrena och moderna färgval. Vattenburen komfortvärme på bägge våningsplanen samt elburen golvvärme i våtrum.

Entréplanet är luftigt med hög trivselfaktor. Från hallen nås kök, helkaklat badrum samt vardagsrum som har stora fönster mot den soliga uteplatsen. Ljusa väggar och genomgående ekparkettgolv. Via den härliga spiraltrappan nås det övre planet. Här råder en trivsam stämning med rikligt ljusinsläpp och fina ytskikt. Här återfinns även bostadens andra badrum samt en generös klädkammare. 

Områdets unika karaktär tillsammans med det vackra naturnära läget gör detta boende till en riktig pärla. I nära anslutning finns lekplatser och gräsytor för barnen. I Skarpnäck finns flertalet förskolor och skolor att välja på. 

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare. 

Längs Skarpnäcks Alle finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. 

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city. 

Missa inte denna chans - Varmt välkomna på visning!