BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ottsjövägen 27

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 3.600.000 kr / Såld
  • 2128
  • 887
  • 1868
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Rymlig och charmig gaveltvåa
På en av Årstas bästa adresser i erbjuds nu en möjlighet att förvärva en en renoverad och rymlig tvåa med gavelläge. Här erbjuds allt från bevarat original till nyare tidtypiska materialval. Här bor du i lugnt och attraktivt område precis vid Årstaskogen med plats för hela familjen nära både city och natur.

- Renoverad med bevarat original
- Gavelläget
- Ljus och välplanerad
- Möjlig trea
- Balkong i söderläge
- Stambytt och helkalkat badrum
- Hiss
- Nära Årstaviken
- Utmärkta kommunikationer i området, bussar,
  tvärbana och pendeltåg
- Nära både city och natur

Rumsbeskrivning
Denna fantastiska gaveltvåa erbjuder den perfekta kombinationen av stil, komfort och läge. Belägen på en populär adress, stoltserar denna bostad med generösa ytor och en genomtänkt planlösning. Med gott om plats att röra sig fritt på, är detta hem perfekt för den som uppskattar både utrymme och funktion.

Balkongen, som är belägen i en hög och solig position, vetter mot en grönskande park. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe medan du blickar ut över det lugna och fridfulla området. Den perfekta platsen för avkoppling och socialt umgänge.

Köket är tidstypiskt kombinerat med renoverat. Med full maskinell utrustning, inklusive spis, ugn, kylskåp och diskmaskin, är detta köket en plats där kreativiteten kan flöda fritt.

Badrummet är väl tilltaget och innehåller en rymlig dusch (badkar finns i förrådet), wc och gott om förvaringsmöjligheter.

Sovrummet är rymligt och insynsskyddat, vilket garanterar en lugn och avkopplande miljö för din vila och återhämtning. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Denna bostad är belägen i en välskött förening med en mycket låg belåning om endast 3640 kr/kvm. Detta innebär att du kan känna dig trygg med ditt köp och njuta av låga boendekostnader.

För den som har behovet och önskar går det att göra om lägenheten till en liten trea. Se bifogad planritning.

Sammanfattningsvis erbjuder denna rymliga gaveltvåa en underbar kombination av utrymme, ljus och komfort. Med en optimalt utnyttjad planlösning och en balkong som ger möjlighet till soliga stunder i natursköna omgivningar, är detta hem en pärla på en populär adress.