BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm-Hornstull

Kristinehovsgatan 5

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 5111
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna yteffektiva tvårumslägenhet med balkong mot grönska. En smart planerad lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Lägenheten är belägen i lugn och grönskande del av Södermalm, men med gångavstånd till allt vad Hornstulls puls har att erbjuda. Här bjuds det på ett trivsamt kök i öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum. Här finns plats för stor soffgrupp och matmöbler. Tack vare de stora fönsterpartierna har lägenheten ett härligt ljusinsläpp.

Sovrummet är ljust och stort med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Badrummet är helkaklat med dusch. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och garderober.

Fastigheten som stod färdigt 1941 och som ritades av arkitekten Albin Stark som ett tidstypiskt hus. Idag är huset så kallat grön- och kulturminnesmärkt för sin arkitektur och det finns fortfarande fina detaljer kvar i huset från den tiden såsom en entréhall med sittplats och öppen spis. Föreningen har en gemensam takterrass som kan disponeras av de boende. Brf Gnejsen är en välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad.

Här bor ni med väldigt goda kommunikationer, det är endast 4 minuters gångavstånd till Hornstull T-bana. Detta är med andra ord ett suveränt boende på ett topp läge på Södermalm!

- Stora fönsterpartier
- Balkong mot lugn sida
- Gott om förvaring
- Promenadvastånd till caféer, resrauranger och shopping
- Bra förening med låg belåningsgrad

Välkommen på visning!