BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ralångsvägen 10, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 2703
  • 633
  • 5234
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Tidtypisk och topprenoverad Årstapärla utan dess like
Trea med optimalt läge mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds en retropärla i gott skick utan dess like. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årsta torg, en promenad bort ligger Årstaviken samt buss och tvärbana som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

- 2,7 m i takhöjd
- Goda möjligheter till egen parkeringsplats
- Topprenoverad med bevarat original
- Nyrenoverat kök i tidtypisk stil
- Rymlig balkong om ca 12 kvm i söderläge
- Stambytt och topprenoverat badrum
- Slipat originalgolv
- Stabil förening
- Låg belåning per kvm
- Tvättstuga i källaren
- Källarförråd

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. I hallen finns dessutom originalgarderober med överskåp för ytterligare förvaring. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har ett mycket smakfullt och nyrenoverat kök. Detta är designat och anpassar till husets byggnadsår och stil. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin och häll med tillhörande ugn.  Rymligt och ljust vardagsrum som går enkelt att möblera efter drömmar och behov. Här finns slipat parkettgolv i original och ljusa väggar. Från rummet finns utgång till lägenhetens rymliga och södervända balkong om ca 12 kvm. Praktisk platsbyggd förvaring och tillhörande trall som bidrar till inbonad och mysig känsla. Lägenheten har två ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng i båda. I ena sovrummet finns gott om förvaring i graderobsvägg från golv till tak.Topprenoverat och stambytt badrum med klassiska färgval. Här finns wc, dusch, handfat och golvvärme. Förberett för tvättmaskin och ljusinsläpp från badrumsfönster.

Allmänt om Ralångsvägen
På Ralångsvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.