BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 5, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • 2.700.000 kr / Såld
  • 3035
  • 1290
  • 3346
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du i en yteffektiv och renoverad tvåa om 44,5 kvm med optimal planlösning. En lägenhet för dig som söker det extra så som högt läge, utsikt, insynsskydd och välbevarade detaljer i original. En suveränt disponerad bostad med klockrent läge i solid förening.

- Balkong i sydvästligt läge
- Högt belägen med utsikt
- Insynsskyddad
- Fantastiskt ljusflöde i hela lägenheten
- Stora fönsterpartier
- Klockrent läge
- Välskött förening
- Ca 50 m till Årsta torg
- Nära naturen med badbryggor och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Valla torgs tvärbanestation ca 250 m från lägenheten och övriga kommunikationer
- Närhet till Globen
- Cykelavstånd till Södermalm

Rumsbeskrivning
Välkomnande och trivsam hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom originalgarderober med överskåp som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utsikt över Siljansvägen. Från rummet nås balkong i högt och fritt sydvästläge med sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Topprenoverat kök med vackra och slitstarka materialval. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys, mikro, häll tillhörande ugn och fläkt. Ett kök som ger dig möjlighet att utöka dina kulinariska färdigheter. I lägenheten finns ett insynsskyddad sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Topprenoverat badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, kommod och golvvärme. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong med sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Här kan du njuta av en sen lunch i solen för att sedan sitta kvar till middagen för att njuta av kvällssolen.