BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 25, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 5858
  • 145
  • 3576
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
På Sandfjärdsgatan 25 säljes denna väldisponerade och hemtrevliga tvårummare där inget lämnats åt slumpen. Enhetliga färger och ljust parkettgolv som löper genom hela lägenheten. Här bor du med närhet till grönområden, Årsta torg och Årstaviken. Suveränt disponerad bostad i bästa läge och alla kvadratmetrar på rätt ställe.

Välkomnande entré med plats för avhängning samt förvaring i garderoberna. Modernt renoverat och fullutrustat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Utrustningen i köket består av spishäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Rymligt vardagsrum med gott om plats för matplats och bra sociala ytor för umgänge. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen med sol från förmiddag till kväll. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och praktisk garderobsförvaring. Helkaklat badrum utrustat med dusch, förvaring och WC. Förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här kan du flytta in och trivas från första dagen. Perfekt läge med närhet till tvärbana, bussar och Årsta Torg. Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening med låg belåning.

- Renoverad
- Bästa solläge
- Bra förvaring
- Källarförråd
- Förberett för tvättmaskin
- Inflyttningsklar
- Mycket välskött förening

Allmänt om område
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.