BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Buddes gränd 7

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 7232
  • 365
  • 4478
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade och välplanerade 3a med både balkong och terass i sydvästläge!

Här bor du utan insyn med stor terass & balkong i trivsamma Järla Sjö med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en yteffektiv 3:a om 61 kvm och med balkong där du njuter av solen från morgon till lunch för att sedan kunna byta sida till den stora terassen där du istället njuter av solen från lunch till sen kväll. Lägenheten har upp till 4,2 meter i takhöjd vilket ger en känsla av rymd. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med avhängningsytor. Här finns praktiskt klinkergolv som flyter vidare in i kök och vardagsrummet som är stort och rymligt. Här slås man av ljuset, den trevliga öppna planlösningen och takhöjden. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp, tv-möbel samt matbord för större sällskap. Köket är nyrenoverat och kommer från Ballingslöv. Luckor och knoppar går ton i ton för att sedan övergå i Dekton som bänkskiva vilket är ett väldigt tåligt och lättkött material. Här finns vitvaror såsom integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, stor induktionshäll om 80 cm med inbyggd fläkt och varmluftsugn. Köket avskiljs från vardagsrummet med den trevliga köksö som också ger bra förvaring och trevlig social miljö. I köket finns mycket skåp och lådor samt bra avställningsytor. Ovan köket finns även ett förråd som rymmer allt från resväskor till vinterkläder. Via vardagsrummet tar vi oss ut på den trevliga terassen med trätrall. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, matplats, odling, solsäng och grill. Njut av solen hela dagen eller ta skydd under parasollet.

Master bedroom rymmer dubbelsäng och arbetsplats samt har mycket god förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Även här följer takhöjden oss och ger en känsla av rymd. Bra ljusinsläpp i flera fönster utan insyn. Lägenhetens andra sovrum rymmer våningssäng, platsbyggd förvaring och skrivbord. Från detta rum tar vi oss ut på den möblerbara balkongen där vi avnjuter solen från tidig morgon fram till lunch mot lugn innergård. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i beiget. Här finns badkar, vägghängd toalett, ny kombinerad tvätt och torkmaskin, handfat med kommod och handdukstork och spegel med vacker hylla i sten. I badrummet finns även ett stort takfönster som ger ett fint ljus och möjlighet till vädring. Genomgående vitlaserat parkettgolv. 

*Bostaden är registrerad som 2 rum och kök i lägenhetsregistret*

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030.